Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Eclipse Cross PHEV fra 603 900,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Eclipse Cross PHEV

Ladbar hybrid med S-AWC 4WD

Be om prøvekjøring Avtal en videovisning

Kjør på ren elektrisitet i hverdagen, og dra langtur uten å tenke på lading

Eclipse Cross PHEV kan kjøres på ren elektrisitet i hverdagen, til småkjøring og henting og bringing, samtidig som du slipper å tenke på lading når du skal på lengre turer.

Eclipse Cross PHEV kan lades i en helt vanlig stikkontakt. Bare plugg den inn. Lad. Kjør. Enklere blir det ikke. Til hjemmelading anbefaler vi en hjemmelader eller en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B, som gir sikre ladeforhold.

Velprøvd hybridsystem

Eclipse Cross PHEV er bygget på den samme avanserte og velprøvde hybridplattformen som Outlander PHEV. Den avanserte drivlinjen med elmotorer på både for- og bakaksel, og en kraftig og drivstoffeffektiv bensinmotor jobber sammen for å optimalisere ytelsen. Banebrytende teknologier gjør Eclipse Cross PHEV responsiv og stillegående.

Atletisk og sportslig design

Fronten har fått en videreutviklet versjon av Mitsubishis designsignatur “Dynamic Shield”, som uttrykker den kraftige ytelsen og tryggheten til en SUV.

Den elegante og slanke silhuetten fortsetter bak, med en redesignet bakluke som gir et sofistikert SUV-uttrykk. Dette gir forbedret sikt bakover. Eclipse Cross' tredimensjonale baklykter strekker seg oppover og innover, og bidrar til utseendet med en stabil og bred tilstedeværelse. Den nye bakluken har en skarpt formet sekskantdesign, og blander den elegante stilen med en SUVs robusthet og pålitelighet.

Overlegen fremkommelighet med S-AWC 4WD

S-AWC firehjulstrekk hjelper deg med å takle alle slags kjøreforhold ved å kombinere elektronisk styrt firehjulstrekk med krengningskontroll (AYC). S-AWC registrerer underlaget i sanntid og justerer bremsing, samt kobling i bakre differensial, for å forbedre bilens ytelse.

Fem ulike kjøremoduser

Du kan velge NORMAL, SNOW, GRAVEL, TARMAC eller ECO kjøremodus for optimal manøvrering og økt stabilitet.

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Head-up display - fullt fokus, fullt informert

HUD-systemet viser viktig informasjon rett over dashboardet. Det gjør det enklere å holde øynene på veien samtidig som du får med deg nyttig informasjon som hastighet og aktive sikkerhetssystemer. Head-up displayet gir deg lettlest informasjon i sanntid som hjelper deg med en trygg og oversiktlig kjøretur.

Rikelig med bagasjeplass

Med et bagasjerom på 359 liter (hele 471 liter målt opp til taket) får du plass til alt fra kofferter og hundebur til barnevogner. Skulle du trenge enda mer plass kan du legge ned baksetet, og få opptil 1108 liter bagasjeplass. Da får du plass til et par sykler om du vil. Du har også plass under gulvet i bagasjerommet – perfekt for ladekabelen.

Størrelse

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer og spesifikasjoner.

Drivstofforbruk kombinert (WLTP): 2,0 l/100km

CO2 utslipp kombinert (WLTP): 46,0 g/km

Elektrisk rekkevidde (WLTP): 45 km

Tilhengervekt med brems: 1500 kg

Totalvekt: 2425 kg

Merk at elektrisk rekkevidde avhenger av blant annet temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer

 • Adaptiv Cruise Control (ACC)
 • Kunstskinnseter
 • 360 graders kamera inkl. fugleperspektiv
 • Varme i bakseter
 • Integrert TomTom navigasjon
 • Batterivarmesystem

Nøkkeldetaljer

 • Head-up display (HUD)
 • Skinnseter
 • Panorama soltak
 • Integrert TomTom navigasjon
 • Batterivarmesystem

Brosjyrer

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV brosjyre juni.pdf

Les brosjyre

Bilde av Jostein Alfheim

Hei, lurer du på noe om Eclipse Cross PHEV?

Ring meg gjerne direkte på +47 97146253 eller send meg en e-post på jostein@rognanauto.no

Jostein Alfheim
Selger

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå