7 gode grunner til å velge Outlander ladbar hybrid

Det er ikke lett å bestemme seg for hvilken bil du skal kjøpe, og i hvert fall ikke i disse dager når det finnes mange alternativer med ulike drivlinjer. Mange ønsker å kjøre miljøvennlig og samtidig ha fleksibilteten en elbil ikke gir. For mange er derfor en hybridbil aktuelt, men skal du da velge ikke-ladbar hybrid eller en ladbar hybrid? Om du leser våre åtte gode grunner til å velge den ladbare hybriden Outlander PHEV, så blir kanskje avgjørelsen din litt enklere.

1. Mye bil for pengene

Outlander PHEV er norges mest solgte ladbare hybrid, og det er ikke tilfeldig. Bilmagasinet Autofil skrev at: «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»

Merk: Bilen i videoen er en 2019 modell

2. Kjør på ren elektrisitet i hverdagen

Hvis du vil ha i både pose og sekk, er Outlander PHEV bilen for deg. Du kan kjøre på elektrisitet i hverdagen, og bensinmotoren når du skal på langtur. Du slipper med andre ord å bekymre deg over rekkevidde og ladekø.

3. Klasseledende firehjulstrekk

Med et klasseledende firehjulstrekksystem som gir bilen optimalt veigrep, solid stabilitet og gode kjøreegenskaper kan du nyte kjøreturen, også på krevende vinterføre. Opprinnelig var firehjulstrekksystemet S-AWC (Super All Wheel Control) laget for rallybilene til Mitsubishi. Det avanserte systemet distribuerer og tilpasser kraften til hvert hjul individuelt for optimal fremkommelighet under alle kjøreforhold.

4. Plass til det meste

Skal du på bilferie i år? Eller kanskje på helgetur? Null stress. Outlander PHEV har et stort bagasjerom, og plass til det meste du må ha med deg. I tillegg til god innvendig plass, kan du også dra tilhenger på opptil 1.500 kg.

5. Norges mest solgte ladbare hybrid 6 år på rad

Mitsubishi Outlander PHEV har i de siste årene vært en av de mest solgte bilene i Norge, uansett kategori. I slutten av januar 2020 ruller det ca 23.000 Outlander PHEV på norske veier. Bilen er også Norges mest solgte ladbare hybrid for sjette året på rad.

6. 7 år / 140.000 km nybilgaranti

Vi vet at du har høye forventninger til en splitter ny bil. Vi mener vi har et så godt produkt som skal vare i mange år fremover, så vi tilbyr en spesiell Norgesgaranti på alle solgte Outlander PHEV, som selges av oss (autorisert forhandler). Norgesgarantien skaper en trygghet for deg, og er verdifull om du på et senere tidspunkt velger å selge bilen din.

7. Rask levering

Mange biler har lang leveringstid. Vi har derimot biler klare til levering, slik at du kan starte med økonomisk og smart kjøring så raskt som mulig.


Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå