Den perfekte familiebilen

Familien Lindell har gått til anskaffelse av Outlander PHEV. Les hvorfor den aktive familien syntes Outlander Plug-in Hybrid er den perfekte familiebilen.

- Mitsubishi Outlander PHEV er den perfekte familiebilen, sier Anders Lindell.

Lindell legger til at han har anslått at familien sparer over 15.000 kroner i året på bensin, da han bare fyller drivstoff på bilen én gang i måneden.

Anders Lindell er en familiefar som pendler til og fra jobb, og kjører barna på fritidsaktiviteter og venner etter skolen. Han forteller at han kjører ca. 90% elektrisk i hverdagen, og dette helt uten «rekkeviddeangst».

Familien på fem har en aktiv livsstil, og dermed behov for en bil som støtter en hektisk hverdag. God plass, mulighet til å dra tilhenger og pålitelig firehjulstrekk. De falt for den ladbare hybriden Mitsubishi Outlander PHEV.


Bestill prøvekjøring

Ønsker å kjøre mer miljøvennlig

Hverdagen er hektisk. Familien på fem skal ta det daglige morgenstellet, spise frokost, lage lunsj til barna og pakke gymbagen. Når dette er gjort skal barna kjøres til skole, og de voksne på jobb. For mange familier er en hektisk hverdag en følelse av at tiden ikke strekker til, men familien Lindell er glad i tidsklemma.

- Vi er en svært aktiv familie, og liker at det er hektisk. Vi syntes det er kjempegøy å være med på håndball og i stallen med hestene – og på den måten får vi vært mye sammen med barna, sier Anders.

Far i huset driver med ultraløp, sønnen Oskar er aktiv på håndball og døtrene Selma, Thea og kona Kristin er i stallen hos hestene, nesten daglig.

- Ja, vi er heldige. Thea er 17 år, og vil være sammen med oss. Vi bruker utallige timer i bil sammen siden vi reiser ofte på stevne med hestene, og da får vi snakket mye. Mange ser jo ikke ungdommen sin i den alderen.Med en hektisk hverdag og mange aktiviteter på fritiden hadde familien høye krav da de skulle kjøpe ny bil noen år tilbake. De måtte ha en bil med god plass, firehjulstrekk, trygg teknologi og sikkerhet, i tillegg ville de ha en bil med bedre driftskostnader. Da de fant Mitsubishi Outlander PHEV som svarte alle kriteriene var valget enkelt.


Norges mest kjøpte ladbare hybrid

Den ladbare hybriden er populær blant mange, og Lindell familien er ikke de eneste som syntes den ladbare hybriden er den perfekte familiebilen. Fra lanseringen i 2014, er det solgt over 20.000 eksemplarer fra den norske importøren. Dette gjør Mitsubishi Outlander PHEV til norges mest solgte ladbare hybrid, fem år på rad!

Outlander PHEV har siden lansering fått mange oppgraderinger, og den siste og nyeste modellen har en oppgradert batteripakke som tar deg hele 45 km som elbil (WLTP). Ny bensinmotor er også plassert i den oppgraderte varianten, som skal effektivisere reisen din, og tilbyr deg en total rekkevidde målt til 600 km (WLTP). Du kan derfor kjøre Outlander PHEV som elbil i hverdagen, og slipper rekkeviddeangst når du skal på langtur.

Enda mer eksklusiv

Det er ikke bare elmotorer og bensinmotor som har fått en overhaling. Outlander PHEV har fått et mer sporty interiør og moderne design. Med et smart firehjulstrekksystem kan du velge mellom tre ulike kjøremoduser. Normal, Snow og Sport. Kjør i Normal til vanlig, bytt til Snow ved glatt føre, og Sport om du ønsker en mer responsiv kjøretur. Bilen er i tillegg utstyrt med moderne sikkerhetssystemer som blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsel, adaptiv cruise control, Bi-LED lys og et oversiktlig 360 graders kamera.

Familiebil til riktig pris

- Vi ønsket en romslig bil av god kvalitet. Den måtte i tillegg være sterk og kunne trekke hestehenger. Ett av kriteriene var også firehjulstrekk siden vi bor i Norge, og et land hvor det kommer mye snø. Med Mitsubishi fikk vi en rimelig og praktisk bil av høy kvalitet, i tillegg fant jeg ut at vi sparer mye penger ved å kjøre ladbar hybrid, sier familiefaren Anders.

Også barna har engasjert seg i bilvalget:- Jeg reiser mye på håndballtrening og liker at jeg kan ha med alt jeg trenger, vi er jo tre barn som trenger mye plass. Også liker jeg at bilen er stille, sier Oskar.


Bestill prøvekjøring

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå